Apeman Dashcam

【Full HD resolutie】 3 inch LCD scherm, deze autocamera neemt video’s op in Full HD (bij 30 FPS), dat betekent een resolutie van 1920 x 1080p. Met 12 MP (resolutie 4032 x 3024px) onderscheidt de camera zich ook bij afbeeldingen door een zeer hoge resolutie. In het geval van een ongeval ondersteunt de camera je bij het verzamelen van bewijs en voorkomt het eventuele moeilijkheden bij het toekennen van schadeclaims.
【170 graden groothoeklens 6G】 170 graden groothoeklens met zeer hoge resolutie, lens beschikt over een 6G lens en zorgt voor een betere lichtopbrengst, neemt kristalheldere video’s op.
【Multifunctioneel】 deze autocamera/dashcam beschikt over de volgende functies: versnellingssensor (G-sensor), bewegingsherkenning, parkeermonitor, loop-opname stand, Wide Dynamic Range/nachtzicht opnamen. Deze functies ondersteunen de bewijsvoering bij een ongeval.
【Gemakkelijke installatie】 zeer kleine afmetingen en unieke bevestigingstechnologie staat een zeer onopvallende montage op de voorruit toe zodat het gezichtsveld van de bestuurder niet belemmerd wordt.
– Aanbevolen wordt een micro SD-kaart Class 10, maximaal 32GB (niet inbegrepen).

Category:

you're currently offline