Mgrett Alcohol tester

Hoge nauwkeurigheid reathalysator met geavanceerde halfgeleidersensor. Test je bloedalcoholconcentratie (BAC) zal nauwkeuriger en sneller zijn. Het kan precies en eenvoudig je alcoholgehalte testen. Deze alcoholtester is CE-gecertificeerd.
Automatisch alarm: als het alcoholgehalte hoger is dan 0,05% BAC is, waarschuwt de alcoholtester je met een akoestisch alarm en herinnert de bestuurder eraan niet te rijden.
Eenvoudig te bedienen: de draagbare alcoholtester is uiterst praktisch en eenvoudig te bedienen. Plaats gewoon 3 AAA-batterijen (niet meegeleverd), zet je alcoholtester in en wacht 10 seconden op het opwarmen en vervolgens 5 seconden in de tester blazen en krijg de exacte resultaten op het scherm.
20 stuks mondstukken als alternatieve alcoholtester wordt geleverd met 20 mondstukken, de mondstukken kunnen worden gereinigd en gerecycled, ideaal voor familie of vrienden om te testen. Deze professionele alcoholtester met een compact design, neemt weinig ruimte in en kan gemakkelijk in je portemonnee of tas worden gedragen, overal waar je maar wilt. Ideaal voor bruiloften, feesten, feesten of andere sociale activiteiten.
100% garantie: als u problemen met ons product hebt, neem dan contact met ons op, wij bieden 100% terugbetaling of vervanging binnen 30 dagen. U hoeft het zelfs niet te retourneren, stuur ons dan een e-mail als u problemen met het product heeft. Wij zullen ons best doen om uw probleem op te lossen.

Category:

you're currently offline